دوره 3، شماره 10 - ( 1401 )                   جلد 3 شماره 10 صفحات 29-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohammadi F, Kalateh seifari M, Razavi S M H, Farsijani H. Analysis of Effective Factors for Achieving World Class Production in the Field of Sport Industry Development by Mediating Production Planning. jsmas 2022; 3 (10) :1-29
محمدی فروغ، کلاته سیفری معصومه، رضوی سید محمدحسین، فارسیجانی حسن. تحلیل عوامل موثر برای رسیدن به تولید در کلاس جهانی درجهت توسعه اقتصادی صنعت ورزش با میانجی گری برنامه ریزی تولید. تحلیل های جامعه شناختی و مدیریتی در ورزش. 1401; 3 (10) :1-29

1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
2- دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه مازندران، بابلسر، ایران. ، ma.kalateh@gmail.com
3- استاد مدیریت ورزشی دانشگاه مازندران، بابلسر ایران
4- دانشیار مدیریت صنعتی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل تاثیر گذار بر رسیدن تولید در کلاس جهانی  در جهت توسعه اقتصادی صنعت ورزش با میانجی گری برنامه ریزی تولید از دیدگاه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان  استان تهران بود. جامعه آماری شامل کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران که تعداد کل آنها 210نفر بود، که بر اساس جدول مورگان تعداد 132 نفر و با روش نمونه گیری تصادفی ساده برای نمونه تحقیق انتخاب شدند که ازاین تعداد 120 پرسشنامه به صورت صحیح عودت داده شدند. جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از نرم افزارهای 24 Spss  و 24  AMOS استفاده شد. تولید در کلاس جهانی به عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید، 58% از مقدار واریانس عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید و مسیرهای تولید در کلاس جهانی و عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید به توسعه اقتصاد صنعت ورزش، 96% از مقدار واریانس توسعه اقتصاد صنعت ورزش را تبیین می‌کند.
دریافت: 1401/5/9 | پذیرش: 1401/9/23 | انتشار: 1401/6/10