دوره 3، شماره 12 - ( 1401 )                   جلد 3 شماره 12 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mousavi Rad S T, fazeli J, Mohammadi M. The role of sports website quality in e-satisfaction and revisit intention of football fans. jsmas 2023; 3 (12)
موسوی راد سیده طاهره، فاضلی جعفر، محمدی مرتضی. نقش کیفیت وب‌سایت‌های ورزشی در رضایت الکترونیکی و قصد بازدید مجدد هواداران فوتبال. تحلیل های جامعه شناختی و مدیریتی در ورزش. 1401; 3 (12)

1- دانشگاه پیام نور تهران
2- دانشگاه پیام نور تهران ، jafarfazeli2022@gmail.com
3- دانشگاه علوم انتظامی امین
پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش میانجی رضایت الکترونیکی در رابطه بین کیفیت خدمات الکترونیکی و بازدید مجدد هواداران فوتبال از وب­سایت باشگاه پرسپولیس انجام گرفت. جامعه آماری پژوهش را هواداران باشگاه فوتبال فرهنگی ورزشی پرسپولیس تشکیل داده بودند که در مجموع 215 نمونه قابل قبول گرداوری شد. ابزار اندازه‌گیری پرسشنامه استاندارد شده با اصلاحاتی توسط محققین بود. روایی محتوایی و صوری پرسشنامه توسط 3 نفر از اساتید مدیریت ورزشی بررسی و پس از اصلاحات مورد درخواستی در بین جامعه مورد مطالعه پخش گردید. پایایی، روایی همگرایی و روایی واگرا حاکی از مطلوب بودن مدل بیرونی پژوهش داشت، همچنین مقدار­ SRMR برابر 08/0 تناسب مدل را تأیید کرد. یافته­‌های پژوهش نشان داد که کیفیت خدمات الکترونیکی وب­سایت بر رضایت و قصد بازدیدمجدد به صورت مستقم اثرگذار بود (P<0.05) همچنین رضایت الکترونیکی به صورت جزیی نقش میانجی بین کیفیت وب سایت‌های ورزشی و قصد بازدید مجدد داشت (P<0.05). نتایج حاکی از این است که هر چقدر کیفیت خدمات­دهی وب­سایت بالاتر رود رضایت الکترونیکی و تمایل مجدد هواداران به سایت تیم پرسپولیس افزایش پیدا می‌کند.

دریافت: 1401/5/15 | پذیرش: 1401/7/7 | انتشار: 1401/3/10